قیمت سکه و ارز
۱۴۰۵/۰۲/۰۵ - ۰۹:۰۰

افزایش ۲۵ درصدی کرایه اتوبوس و مترو از ۱۵ اردیبهشت

معاون حمل ونقل و ترافیک شهرداری تهران با اعلام اینکه افزایش ۲۵ درصدی نرخ کرایه اتوبوس و مترو از ۱۵ اردیبهشت ماه اعمال میشود، تأکید کرد: خدمات ناوگان حملونقل عمومی پایتخت تا این تاریخ مطابق مصوبه شورای شهر رایگان است و در حال حاضر کرایه‌ها همچنان با نرخ سال ۱۴۰۴ دریافت می‌شود.

افزایش ۲۵ درصدی کرایه اتوبوس و مترو از ۱۵ اردیبهشت

به گزارش سراج24 به نقل از شهرداری، محسن هرمزی معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با رد برخی شائبه ها درباره افزایش نرخ کرایه ها در پایتخت اعلام کرد: افزایش نرخ کرایه ناوگان حمل و نقل عمومی از ۱۵ اردیبهشت ماه اعمال می شود و طبق مصوبه شورای شهر تهران، نرخ کرایه‌ها در پایتخت ۲۵ درصد افزایش می یابد.


️وی گفت: در حال حاضر کرایه ها در ناوگان حمل و نقل عمومی همچنان با نرخ سال گذشته ( ۱۴۰۴) از شهروندان دریافت می شود و هنوز فزایش نرخی در پایتخت اعمال نشده است.
️هرمزی تصریح کرد: افزایش ۲۵ درصدی نرخ کرایه ها فقط شامل اتوبوسرانی و مترو می شود و افزایش نرخ کرایه تاکسی ها بسته به مسافت و شرایط مسافرگیری متفاوت کمی متفاوت خواهد بود.


️معاون شهردار تهران یادآور شد: مصوبه نرخ کرایه ناوگان حمل و نقل عمومی برای سال ۱۴۰۵ توسط شورای شهر تهران به شهرداری ابلاغ شده است، اما با توجه به شرایط بحران جنگ با نظر شورا اجرایآن به تعویق افتاده و تا نیمه اردیبهشت اجرایی نخواهد شد.


️هرمزی تاکید کرد: بنابر اعلام قبلی، استفاده از خدمات ناوگان حمل ونقل عمومی در پایتخت تا ۱۵ اردیبهشت رایگان است.


️معاون حمل ونقل و ترافیک شهرداری تهران در پاسخ به این سوال که چرا با وجود اعلام رایگان بودن خدمات اتوبوسرانی، همچنان برخی اتوبوس ها از مسافران کرایه نقدی دریافت می کنند، افزود: طرح خدمات رسانی رایگان شامل بخش خصوصی اتوبوسرانی نمی شود اما اتوبوس های خطوط بی. آر. تی مکلفند خدمات رایگان به مسافران ارایه دهند.


️وی تاکید کرد: بنابر نظر شورا و تصمیم اتخاذ شده تا نیمه اردیبهشت ماه نیز به مسافران خدمات رایگان ارایه خواهد شد.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۱۵
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••